12.07.2017     0
 

Морквяно-яблучні мафіни (кекси). Як приготувати мафіни ?


Зараз дуже популярні мафіни або інакша їхня назва кекси. Мафіни є різних форм, варіацій, та смаків. Пропоную вам сьогодні приготувати морквяно- яблучні мафіни, які мають приємний смак, та є досить корисними для вас та ваших дітей.

Що потрібно для приготування морквяно – яблучних мафінів ?

Борошно (бажано пшеничне мука) – 150-180 грам

Кориця мелена – одна столова ложка

Розпушувач – одна пачка але не більше 10 г. Тому, що бувають розпушувачі 16-20 грам в пачці. Вам потрібно 10 грам.

Соняшникова олія 80-90 грам.

2 курячих яйця

Цукор  140-150 грам

Кокосова стружка 25-30 грам

Морква 120-130 грам

Яблуко 100-110 грам

Пекан 50 грам

Натуральне масло 20 грам

Дрібно порізаний мигдаль 50 грам

Для початку потрібно змішати сіль, муку , корицю та розпушувач. Потім вам потрібно узяти велику миску збити  два курячих яйця, добавити цукор і далі продовжувати збивати, після чого необхідно добавити  олію, терте яблуко та моркву а потім додайте пекан, горіхи, ізюм, а також кокосову стружку. Після цього у вас повинна вийти каша в яку ви додаєте сіль, розпушувач та корицю. Всю цю масу вам потрібно залити у формочках для мафінів. Не забудьте перед тим як накладати масу у формочки для мафінів змазати олією. Ставимо мафіни у духовку на температуру 170 градусів на 25 хвилин.


Об авторе: Степаненко Ольга

Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.