11.07.2017     0
 

Курка каррі з томатною пастою


Що потрібно для приготування курки каррі з томатною пастою ?

Основні складові страви.

2 шматка курячого філе (грудинки),1 головка цибулі ,2 зубчика часнику, 3 чайні ложки томатної пасти, 3 чайні ложки каррі, томатної пасти 1 столова ложка.

Спосіб приготування.

Для початку приготування курки каррі з томатною пастою вам необхідно  по різати цибулю і кинути її в сотейник або глибоку сковорідку, яка повинна бути розігрітимз олією  на невеликому вогні.  Потім дрібненько ріжемо часничок та  додаємо до цибульки . Потім беремо каррі та мішаємо її  з томатною пастою в окремій мисці. Після цього суміш додаємо до цибулі з часником  і смажимо 2 хвилини на невеликому вогні .  Ріжемо курячу  грудку не великими кусочками  і додаємо до суміші . Мішаємо страву не більше  5 хвилин,потім додаємо воду, солимо  та готуємо на невеликому вогні протягом 15 – 17 хвилин.


Об авторе: Степаненко Ольга

Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Рубрики
Log In